Sisävalot ja rekisterivalot ledeiksi - Bmw e39

Hou hou hou!

Ennen Joulua piti jotain pientä puuhastelua vielä keksiä, niin päätin vaihtaa rek.valot ja sisävalopolttimot ledeiksi. Kilven valoiksi tilasin Ledstylestä tällaiset ja sisävaloiksi Ebaystä tällaisen paketin. Tässä vähän vertailukuvia, hehkulanka vs. led.

Edit: Nyt autossa on kiinni Revoteciltä tällaiset rekkarivalot sillä ledstylen valot eivät kauaa kestäneet, pyysin takuuseen uuden, mutta sitten taas hajosi toinen, joten laitoin tilalle toisenlaiset valot, jotka ovat kestäneet jo pitkään.

Sisävalot:

Hehkulanka

Led

Rek.kilvenvalot:

Hehkulanka

Led

Kaikki LED-polttimot ovat sopivan kirkkaita ja miellyttävän sävyisiä. Rekkarivaloissa on sis. rakennetut vastukset, joten vikailmoituksia ei tule.

Sisävalopolttimoiden mukana tuli asennusohjeet sekä muovinen työkalu valaisinten irti kampeamiseen ja polttimoiden vaihto on helppoa ja nopeaa. Rekkarivalot saa irti, kun vetää tuosta raosta valoa ruuvarilla oikealle ja kääntää alaspäin.

Eri paikkoihin tulevat polttimot ovat omissa pusseissaan, jotka
on merkitty tarralla, jossa lukee englanniksi ja saksaksi, mihin
polttimo kuuluu.

Tällä pienellä päivityksellä auton yleisilme muuttui taas huomattavasti modernimpaan suuntaan. Ei mulla muuta tällä kertaa. Hyvää Joulua ja ensi vuoteen!

Kommentit

  1. Enpä tätä ollut ennen ajatellut, että led-valaisua voisi ajatella auton sisälle. On tuo led kyllä parempi vaihtoehto kuin hehkulanka! LED-paneeli on ollut kyllä käytössä kun autolla joutuu ajamaan Lapissa. Tuo tarvittavaa lisävaloa ajamiseen. https://www.tammivilkut.com/tuotteet

    VastaaPoista
  2. Kyllä, tämä pieni muutos tuo heti paremman ilmeen auton sisälle ja pimeällä näkee paremmin. LED-paneeli on kyllä hyvä, tuli itsekin syksyllä laitettua pari pientä LED-lisävaloa maskin taakse.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentteja voit jättää alas kommenttiboksiin. Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mankan irrotus ja uuden asennus - BMW e39

Angel eyes rinkuloiden asennus ja xenon-polttimoiden vaihto

BMW Scanner 1.4.0